niedziela, 16 czerwca 2013

"Złoty nektar " z kwiatów czarnego bzu

Artykuł został przeniesiony na nową stronę bloga smakiprowincji.com.

Kliknij tutaj, aby przeczytać "Złoty nektar " z kwiatów czarnego bzu.

4 komentarze:

  1. Uwielbiam sok z czarnego bzu, mogłabym pić hektolitrami! Muszę jeszcze spróbować wersji dla dorosłych... ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też znam te smaki, muszę jeszcze poznać smak czarnego bzu smażonego w cieście. Pozdrowienia dla autorki bloga.

      Usuń
  2. Wg prawa twój "sok" jest napojem (gdybys była producentem) ze wzgledu na cukier, wode i dodatki a na użytek domowy mozesz go nazywac jak chcesz. Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki za tę informację. Ze względu na zawiesistość soku najbardziej pasowało mi słowo "nektar". Obiecuję nie uruchamiać przemysłowej produkcji ;) Także pozdrawiam :)

      Usuń