Daleko od wielkomiejskiego zgiełku żyje się inaczej... W otoczonym zielenią domu z ogrodem czas płynie wolniej,
a przyroda sama upomina się, żeby korzystać z jej darów.
Ocet wpływa na to,że ciasto jest pulchne. To stary sposób. Łyżeczkę octu dodaję zawsze do ciast biszkoptowych.Nigdy mnie nie zawodzi. Proszę spróbować połączyć żółtka z proszkiem i octem. Powstaje zwarta masa, która świetnie "wkręca"się w białka :)
Smacznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńI jest baaardzo pyszne! Zapraszam do spróbowania :)
OdpowiedzUsuńoj to pyszny kawałek ciacha!
OdpowiedzUsuńI bardzo łatwy w przygotowaniu. Polecam :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo ciekawie, a wydaje się być takie proste w wykonaniu :) Musi być bardzo smaczne, tylko tak się zastanawiam, czemu służy dodatek octu :P?
OdpowiedzUsuńOcet wpływa na to,że ciasto jest pulchne. To stary sposób. Łyżeczkę octu dodaję zawsze do ciast biszkoptowych.Nigdy mnie nie zawodzi. Proszę spróbować połączyć żółtka z proszkiem i octem. Powstaje zwarta masa, która świetnie "wkręca"się w białka :)
OdpowiedzUsuń