Daleko od wielkomiejskiego zgiełku żyje się inaczej... W otoczonym zielenią domu z ogrodem czas płynie wolniej,
a przyroda sama upomina się, żeby korzystać z jej darów.
Wspaniała nalewka. Ja żeby jeszcze bardziej podkreślić malinowy smak, zamiast miodu dałem miodzi malinowy z Pińczowa. Jest to naturalny produkt wytworzony przez pszczoły, które dokarmiane są ekstraktami owocowymi. Polecam spróbować, dziękuję za przepis i pozdrawiam.
Trochę mam daleko do Pińczowa, ale może kiedyś uda mi się kupić taki specjał. Tymczasem do nalewki dodam sok z cytryny. Podobno bardzo poprawia smak :) Pozdrawiam :)
Ktoś pytał jak rozpuścić miód? Powtarzam z przepisu : 2 szklanki wody zagotować ze szklanką cukru. W przestudzonym roztworze rozpuścić miód. Zostawić do całkowitego ostygnięcia.
Wspaniała nalewka. Ja żeby jeszcze bardziej podkreślić malinowy smak, zamiast miodu dałem miodzi malinowy z Pińczowa. Jest to naturalny produkt wytworzony przez pszczoły, które dokarmiane są ekstraktami owocowymi. Polecam spróbować, dziękuję za przepis i pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńTrochę mam daleko do Pińczowa, ale może kiedyś uda mi się kupić taki specjał. Tymczasem do nalewki dodam sok z cytryny. Podobno bardzo poprawia smak :) Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńProdukty z Pińczowa spotkałem w Moskwie, dlatego myślę, że są osiągalne w całym naszym Kraju. Pozdrawiam.
UsuńKtoś pytał jak rozpuścić miód? Powtarzam z przepisu : 2 szklanki wody zagotować ze szklanką cukru. W przestudzonym roztworze rozpuścić miód. Zostawić do całkowitego ostygnięcia.
OdpowiedzUsuń