niedziela, 4 maja 2014

„Niezapominajka”- ciasto kruche z bakaliami, masą bezową i białą czekoladą


Przepis został przeniesiony na nową stronę bloga smakiprowincji.com.

Kliknij tutaj, aby poznać przepis na „Niezapominajkę”- ciasto kruche z bakaliami, masą bezową i białą czekoladą.



3 komentarze:

  1. Zapytano mnie jaki rodzaj mleka potrzebny jest do białej czekolady. Odpowiedź brzmi: mleko pełne w proszku tak zwane "niebieskie".

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo mi się podoba ta nazwa - niezapominajki to ulubione kwiaty mojej Babci :)
    Ciacho musiało być pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zachęcam do spróbowania. To tylko pozornie dużo pracy, ale się opłaca, bo ciacho jest pyszne :) Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń